Jan Fabre bij Zwart 2010 in Zwolle

Jan Fabre exposeert ruim honderd theaterschetsen in Museum De Fundatie. Ook hangen er zo’n tweehonderd theaterfoto’s van Helmut Newton, Robert Mapplethorpe, Carl De Keyzer en andere fotografen. De expositie De geleende tijd loopt tot en met 29 augustus.

De expositie is de eerste van een reeks activiteiten rond Jan Fabre. De Vlaamse beeldend kunstenaar en theatermaker is van 18 tot en met 27 juni de speciale gast van kunstfestival Zwart 2010 in Zwolle. De stad krijgt onder andere de Nederlandse premiere van de derde monoloog in Fabre’s Trilogie van de schoonheid.

Geïnspireerd op deze triologie maken studenten van ArtEz 21 sculpturen en installaties. Ze exposeren hun werk tijdens het kunstfestival van 18 tot en met 27 juni in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. Surf voor het volledige programma naar Zwart 2010.

Lees ook:Zwolle haalt Jan Fabre binnen
Lees ook:Twee ton voor de man die de wolken meet
Lees ook:Groot overzicht Jan Fabre in Het Noordbrabants Museum
Lees ook:Weert krijgt Rembrandt op bezoek
Lees ook:Jan Fabre blaast De Strijdolifant van Bosch nieuw leven in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>