Pleasure Ground in Breda

Zeventien kunstenaars exposeren in Lokaal 01 in Breda. Ze zullen op de expositie Pleasure Ground reageren op elkaars werk en ook met elkaar in gesprek gaan. Filosoof Christophe Van Eecke schrijft naar aanleiding van de vierdelige expositie vier essays.

De organisatoren van Lokaal 01 noemen hun project ‘een beeldend laboratorium’. De deelnemende kunstenaars zijn Willem Claassen, Andreas Marker, Benjamin Greber, Changwon Lee, Chisato Tmabayashi, Hedwig Houben, Ima-Abasi Okon, Jack Newling, Jak Peters, Johanna Weisenrieder, Lotte Geeven, Marijke Appelman, Nele Tas, Raf Rooijmans, Sanne van Gent, Sebastiaan Verhees, en Warre Mulder.

De vier openingen van Pleasure Ground in Lokaal 01 zijn op 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei. Het project eindigt op 18 juni.

Lees ook:Lotte Geeven wint Illy Prize Art Rotterdam
Lees ook:Lotte Geeven in galerie Mart House
Lees ook:Kunst kijken op Art Rotterdam
Lees ook:Drieluik Francis Bacon levert 33 miljoen op
Lees ook:Vier genomineerden Prix de Rome 2015 exposeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>