Giacometti en Brancusi in Scheveningen

De Italiaans-Zwitserse tabakshandelaar Simon Spierer verzamelde gedurende zijn leven veertig beelden van onder anderen Constantin Brancusi, Alberto Giacometti, Henry Moore, Lucio Fontana en Louise Bourgeois. De belangrijke collectie is nu voor het eerst in Nederland te zien op de expositie Een woud van beelden in museum Beelden aan Zee in Scheveningen. De expositie loopt tot en met 20 juni 2010.

Lees ook:Louise Bourgeois vast in Gemeentemuseum
Lees ook:Louise Bourgeois overleden
Lees ook:Louter vrouwen in Centre Pompidou
Lees ook:Armando Collectie vindt nieuw onderkomen
Lees ook:Gratis naar Stedelijk Museum Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>