Expositie Marjolein Bastin wegens succes verlengd

De overzichtstentoonstelling van het werk van Marjolein Bastin is wegens succes verlengd. Het Noordbrabants Museum toont nog tot en met 28 februari 2010 haar aquarellen van bloemen, planten, vogels, vlinders en andere kleine dieren. Adres: Verwersstraat 41, Den Bosch. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.

Bovenstaande reportage komt uit EénVandaag.

Lees ook:Marjolein Bastin in Noordbrabants Museum
Lees ook:Laatste twee weken Jheronimus Bosch-tentoonstelling extra lang open
Lees ook:Teylers Museum koopt Jongkind
Lees ook:Nieuwe kunsthal in Amersfoort
Lees ook:Jeroen Krabbé in Kasteel het Nijenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>