Filmmaker Tim Burton in MoMA

Het Museum of Modern Art (MoMA) in New York exposeert zevenhonderd tekeningen, schilderijen, foto’s, schetsen, maquettes èn uiteraard films van Tim Burton, maker van onder andere de speelfilms Batman, Edward Scissorhands en Batman Returns. Bovenstaand filmpje is van Burton zelf, evenals het materiaal op de speciale website van het MoMA. De expositie Tim Burton loopt tot 26 april 2010.

Lees ook:LACMA presenteert Tim Burton tentoonstelling
Lees ook:Hommage aan Jackson Pollock
Lees ook:Charlotte Mutsaers exposeert in Den Haag
Lees ook:Expositie Charlotte Mutsaers in Oostende
Lees ook:Ensor breekt door in Verenigde Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>