Sissy-Boy maakt design toegankelijk tijdens Dutch Design Week

Sissy-Boy Eindhoven CREDITS: Sissy-Boy Eindhoven

Sissy-Boy is dit jaar voor het eerst onderdeel van de Dutch Design route tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven (17-25 okt). Voor alle designliefhebbers die de stap naar een veilinghuis te groot vinden presenteert het merk op 17 en 18 oktober een toegankelijke designveiling: ‘Hammer Time!’.

Daarnaast is er in de Sissy-Boy store in Eindhoven de hele week een immense design knikkerbaan te zien, waarbij je een kijkje in het brein van zeven gerenommeerde Dutch designers krijgt. In de Sissy-Boy store aan de Nieuwe Emmasingel worden design objecten, workshops en experiences van bekende en jonge opkomende designers geveild door een professionele veilingmeester. Dit is jouw kans om een designstuk te bemachtigen! Onder meer Heather Hermit, Lise de Natris en Growing Textiles doen mee met de veiling. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende ontwerpers.

Door de gehele Sissy-Boy store is een immense knikkerbaan van 130 meter lang gebouwd. Design Studio INA MATT, in samenwerking met Collaboration O, is verantwoordelijk voor het ontwerp van de baan en 7 gerenommeerde designers voor het ontwerp van de 7 verbindingspunten. Gedurende het weekend van 17 en 18 oktober kunnen er knikkers door de baan gerold worden die terechtkomen in een designmechanisme dat bepaalt waar de knikker uiteindelijk eindigt. Voor de gelukkigen is er een mooie prijs. Deelnemende designers zijn: Pepe Heykoop, Mae Engelgeer, Sjoerd Jonkers, Esther Jongsma, Klaas Kuiken, Daphna Laurens en Erik Stehman.

BRON: Persbericht Sissy-Boy Eindhoven via Spice PR

 

Lees ook:Dutch Design Week @ Van Abbe
Lees ook:Jurriaan Schrofer tijdens Dutch Design Week
Lees ook:Design van eigen bodem
Lees ook:Dutch Design Week 2015: Smeltkroes van design en duurzaamheid
Lees ook:Design Meeting in het Cuypershuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>