Internationale aandacht voor Tape-Art van Max Zorn

Tape-Art door Max Zorn

De Amsterdamse kunstenaar Max Zorn krijgt internationale aandacht met zijn bijzondere sepia-achtige portretten die hij maakt door meerdere lagen tape over elkaar te plakken en vervolgens stukken weg te snijden. Hoewel je in de Jordaan al portretten op straatlantaarns kan vinden, roept Zorn via zijn website iedereen op om te participeren in het Let’s Stick Together project om met behulp van zijn Tape-Art straatlantaarns over de hele wereld te pimpen. In het filmpje kun je zien hoe Zorn te werk gaat.

Lees ook:Kunst app van week: Max Zorn Tape Artist
Lees ook:De onbekende Rembrandt-collectie in boekvorm
Lees ook:Meedoen met Inside Out project?
Lees ook:Google meets Red Bull: Street Art View
Lees ook:Art a Go-Go brengt nu ook poëzie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>