Bezoekers beschouwen kunstwerk als oorzaak oorontsteking

Het leek zo goed te gaan met Carsten Höller’s tentoonstelling in het New Museum. Het museum had in haar 35 jaar zelfs nog nooit zoveel bezoekers voor één tentoonstelling. Maar net nu ze de toegangsprijs hadden verhoogd om zo de kosten van het extra personeel te dekken, heeft een stel een brief naar the Gothamist gestuurd waarin ze claimen een oorontsteking te hebben opgelopen in de Sensory Deprivation Tank. Volgens het bericht van the Gothamist zouden deze geïrriteerde bezoekers nog geen contact met het New Museum hebben opgenomen en hebben ze alleen een berichtje op de Tumblr van de tentoonstelling geprobeerd achter te laten.

Aangezien er op de website van The Gothamist zich tot dusver nog geen andere mensen met een oorontsteking als gevolg van deze tentoonstelling hebben gemeld, is de kans groot dat het stel de oorontsteking elders heeft opgelopen. Aangezien dit nieuws wel breed werd uitgemeten in de pers, is het voor het New Museum te hopen dat dit voorval mensen niet zal weerhouden om naar de Carsten Höller’s Experience toe te gaan. Mocht je willen proberen om de Experience thuis na te bootsen, dan kan dat met de 10 tips van Artinfo.

Lees ook:Gezondheidsinspectie keurt kunstwerk af
Lees ook:Hotel Museum Boijmans volgeboekt
Lees ook:Zangkanaries Carsten Höller in Rotterdam
Lees ook:Een nacht voor twee in museum Boijmans
Lees ook:Kröller-Müller ‘evacueert’ kunstwerken om heidebrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>