Nationale taxatiedag

Aanstaande zaterdag 5 november organiseert de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders (TMV) de Nationale Taxatiedag in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Dit ter ere van het 60-jarig jubileum dat de vereniging dit jaar viert. 100 taxateurs zullen daar gratis kunstwerken, oldtimers, wijn, boeken en andere objecten en goederen taxeren. Aangezien elke taxateur zijn eigen vakgebied heeft, zal het museum in 11 verschillende vakgebieden worden onderverdeeld .

Met deze taxatiedag wil de TMV extra aandacht vestigen op het belang van een juist geschatte waarde van huis, interieur én een goede inboedelverzekering. Volgens de federatie is namelijk meer dan 80% van de mensen onderverzekerd. Dus mocht je nog een onbekend meesterwerk of iets anders op zolder hebben liggen waarvan je denkt dat het veel waard is, dan kun je komende zaterdag in het spoorwegmuseum terecht. Toegang tot het museum is deze zaterdag gereduceerd. Normaal gesproken kost het €13,50 maar deze dag is dat slechts €7,50 en met een museumjaarkaart is de entree het helemaal gratis. Zoals gezegd zijn de taxaties gratis, maar mede omdat er veel mensen worden verwacht is het aantal objecten dat je kunt laten taxeren gelimiteerd tot 5. Meer informatie over de dag kun je hier vinden.

Lees ook:Taxatiedag bij Museum Beelden aan Zee
Lees ook:Christie’s taxeert in Spoorwegmuseum
Lees ook:Kunsttaxatie van Christie’s in Museum Arnhem
Lees ook:Laatste kans voor de Spaanse Meesters
Lees ook:Test de nieuwe Multimediatour voor families in het Van Gogh Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>