Volkswagen moedigt kunstdiefstal aan

Een opmerkelijke reclamecampagne van volkswagen in Canada. Ter promotie van een nieuw model moedigt Volkswagen mensen aan om kunst te stelen. Deze kunstdiefstallen zijn echter wel legaal. In verschillende “Urban Art Galleries” worden foto’s met een gelimiteerde oplage opgehangen die mensen kunnen meenemen. Mensen die vervolgens een werk “stelen” uit zo’n “Urban Art Gallery”wordt vervolgens gevraagd om hun ondeugd te delen via Facebook of Twitter met de tag #VWArtHeist. In de onderstaande video zie je een aantal kunstdieven aan het werk.

Lees ook:Geklaag op Twitter wordt kunst
Lees ook:Kunstinfo via app
Lees ook:Collectie Brits museum op iPhone
Lees ook:Nederlands museum populairder dan Louvre
Lees ook:Sociale netwerken voor musea?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>