Portretmarathon voor onderzoek naar MS

Voor kunstenares Anna Minardo zal de maand oktober in het teken van portretten staan. Ze zal in oktober namelijk elke dag minimaal 6 portretten schilderen, waarvan de gezamenlijke opbrengst naar onderzoek van de ziekte MS gaat. Anna Minardo, woonachtig in Australië, belooft bovendien dat de portretten ondanks haar drukke schema van goede kwaliteit zullen zijn.  In de video vertelt ze over het idee en haar eerdere werk (bijvoorbeeld een portret van de paus). Hopelijk zullen initiatieven zoals deze ook in Nederland navolging krijgen.

Lees ook:Even pauze, even dansen (filmpje)
Lees ook:Anna Khodorovich wint Rembrandt Young Talent Award
Lees ook:Nog drie dagen: Win kaarten voor de ARA Art Fair
Lees ook:Controversie in Canada
Lees ook:Madonna’s van Rafaël na 500 jaar weer herenigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>