Spectaculaire Neon Art als Reclame

Speciaal voor het hun nieuwe yoghurtjes liet het Colombiaanse Bon Yurt een Neon Art installatie maken. Grote hoeveelheden glowsticks werden in blenders gedaan en met slangen verdeeld over 700 glazen. Dit alles voor een video ter promotie van hun nieuwste ‘Neon’ yoghurtjes. In de onderstaande video kun je het spectaculaire resultaat zien. Eerder liet Bon Yurt ook al 7 speciale Pop Art etiketten maken voor een aantal van hun yoghurtjes. Ter promotie van deze yoghurtjes werd er destijds een speciaal Paintball Pop Art portret van Marilyn Monroe gemaakt. De video hiervan kun je vinden na de Neon video.

Lees ook:Kunst gebruikt in reclamecampagnes
Lees ook:Museum of Neon Art gaat verhuizen
Lees ook:Kunst App van de week: dMAPS (dOCUMENTA 13)
Lees ook:Volkswagen moedigt kunstdiefstal aan
Lees ook:De speelse gezichtskunst van James Kuhn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>