24 uur knuffelen voor vaderdag

Er zullen op vaderdag genoeg vaders een knuffel krijgen, maar de vader van Brian Feldman moet er vandaag wel echt aan geloven. Hij krijgt op dit moment namelijk een knuffel die nog enkele uren zal duren. De conceptuele kunstenaar Brian Feldman is namelijk bezig met zijn laatste werk 24 Hour Embrace (after Young Sun Han). Als locatie heeft Feldman een boksring in Orlando uitgekozen.

Brian Feldman werd voor dit werk geïnspieerd door de kunstenaar Young Sun Han die eens een advertentie op Craigslist plaatste en vervolgens 21 uur knuffelde met een onbekende. Voor dit werk heeft Feldman dan ook toestemming gevraagd en gekregen van Han.

Feldman zelf zei over dit werk: “It is meant to be both a healing and transformative experience,” how often does one have the opportunity to embrace their own father for this period of time? It will likely be the hardest project I have done to date.”

Gedurende de eerste 12 uur zal Feldman alleen met zijn vader in de ring staan, de laatste 12 uur mogen toeschouwers ook in de ring om hun geliefden te knuffelen. Voor het aanwezig zijn bij en eventueel onderdeel worden van dit project moet men echter wel $10,- betalen. (Bron:MyFox)

Mocht je op de hoogte willen blijven van de vorderingen van dit project, dan kun je via Twitter regelmatig nieuwe updates krijgen over al het geknuffel op vaderdag. De account die je dan moet volgen is @BrianFeldman

Lees ook:Met vader naar het museum
Lees ook:Toon je portfolio in het Van Abbemuseum
Lees ook:Opvallend kunstnieuws 2011
Lees ook:Tentoonstelling voor Nazikunstenaar in Duitsland?
Lees ook:Shepard Fairey brengt Neil Young’s Americana in beeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>