Jeff Koons in New York

Manet, Courbet, Picasso en Magritte zijn slechts enkele grote namen in de kunstcollectie van Jeff Koons. De kunstenaar vertelt in The New York Times voor het eerst over de omvangrijke verzameling waarmee hij zijn appartement heeft volgehangen.

Aanleiding voor de interessante reportage is de expositie Skin Fruit in het New Museum of Contemporary Art in New York. Voor deze tentoonstelling maakte Jeff Koons een selectie uit de collectie van een andere verzamelaar, de Griekse collectioneur Dakis Joannou.

Lees ook:Mark Manders en 50 anderen in New York
Lees ook:Retrospectief Jeff Koons krijgt promotie via H&M
Lees ook:Een ei van zes miljoen dollar
Lees ook:Drie miljoen voor varkentje Jeff Koons
Lees ook:Jeff Koons over kunst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>