Kunst kijken op Art Rotterdam

Rotterdam is vier dagen de culturele hoofdstad van Nederland. Vijftig Nederlandse galeries en twintig buitenlandse handelaren presenteren schilderijen, foto’s en sculpturen op de jaarlijkse kunstbeurs Art Rotterdam.

Laten we hopen dat na de duizelingwekkende miljoenenjacht bij Sotheby’s de prijskaartjes In Rotterdam ondergeschikt zijn aan de kunst en dat het op Art Rotterdam gewoon vier dagen over de schoonheid èn lelijkheid van kunst mag gaan.

De galeriehouders zijn te vinden in de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade 699 in Rotterdam. De beurs is donderdag 4 en vrijdag 5 februari open van 12 tot 18 uur en zaterdag 6 en zondag 7 februari van 11 tot 19 uur. Toegangsprijs: € 22,50.

Update: Lotte Geeven wint Illy Prize Art Rotterdam


Lees ook:Lotte Geeven wint Illy Prize Art Rotterdam
Lees ook:Bezem en andere art in Rotterdam
Lees ook:Opbouw Art Rotterdam vordert gestaag
Lees ook:Art Rotterdam 2012
Lees ook:Pleasure Ground in Breda

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kunst kijken op Art Rotterdam

  1. jack en jacq

    interessant dit..
    kijk ook eens op onze site.(bij gelinkt)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>