Goedkope kunst voor jongeren

Museum Van Bommel Van Dam in Venlo verkoopt tot en met 7 juni kleine kunstwerken voor de prijs van een popconcert. De verkoopexpositie Verboden voor boven de 18 is alleen toegankelijk voor jongeren tussen de 5 en 18 jaar. De namen van de kunstenaars zijn afgeplakt, zodat ouders hun kroost niet de naam van een bekende kunstenaar kunnen influisteren. De kunstwerken kosten 38 euro, exclusief lijst.

.

.

Lees ook:Nieuwe app toont werken National Gallery
Lees ook:Voorjaarsvakantie in het Groninger Museum
Lees ook:Zomervakantie in Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Scholen krijgen geld voor kunstenaar
Lees ook:ArtReview roept Ai Weiwei uit tot meest invloedrijke kunstenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>