Jos van Riswick schildert op YouTube

De Nijmegenaar Jos van Riswick studeerde natuurkunde, leerde zichzelf schilderen en werd kunstenaar. Aanvankelijk schilderde hij in de stijlen van de impressionisten en expressionisten. Nu maakt hij realistisch werk. Hij toont op YouTube hoe hij met een beetje verf een ei creëert.

Lees ook:Kunst op YouTube: Holton Rower
Lees ook:Kunst op YouTube: Karina Russo
Lees ook:Kunst op YouTube: Bill Alexander
Lees ook:Kunst op YouTube: Bob Ross
Lees ook:De kunst van de lucht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>