Verveeld tijdens art class

Wat doe je als je je verveelt tijdens art class? Je tekent een snorretje op een kopietje van de Mona Lisa. Of je tekent een snorretje, een sikje en dikke wenkbrauwen op het gezicht van een mede-studente. De Amerikaanse Brie vertelt zuchtend dat ze op weg naar huis nagenoeg onopgemerkt is gebleven. "Ga je geen commentaar geven?" vroeg ze aan haar broer. "And he was like: No, I don't, I don't even wanna know."

 

Lees ook:Mona Lisa leed aan te hoog cholesterol
Lees ook:Het Creatorium doet HET gewoon
Lees ook:Kritische kunst in Kansas City
Lees ook:Yeats schilderij gaat naar de veiling
Lees ook:Mona Lisa in Louvre bekogeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>