Laatste kans voor de Spaanse Meesters

In Hermitage Amsterdam is tot en met komende zondag de expositie Spaanse Meesters te zien. Getoond worden onder meer werken van El Greco, Ribera, Zurbarán, Velázquez, Murillo, Goya en Picasso. Maar er valt ook een speciaal muziekprogramma rond deze expositie te beluisteren. 

De veelgeprezen, gratis muziektour van DJ Von Rosenthal is bijvoorbeel al door meer dan 100.000 bezoekers beluisterd. De muziektour geeft een extra dimensie bij het kijken naar de Spaanse Meesters en is gratis verkrijgbaar met een entreekaart. Komende zondag 29 mei, om 14.00 uur, is er bovendien live muziek in Hermitage Amsterdam. Het Trio Mañanitas brengt op viool, cello en flamencogitaar een ode aan de Spaanse Meesters. De musici zijn geïnspireerd door moderne flamenco en Spaanse klassieke muziek, gepassioneerd en trots. Een en ander is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling.

In het museumcafé worden heerlijke Spaanse delicatessen aangeboden. Naast diverse Spaanse heerlijkheden als empanadas en voortreffelijke Rioja biedt museumcafé-restaurant Neva koffie met een huisgemaakt Spaans sinaasappeltaartje voor 5,50 euro. Daarnaast is natuurlijk de expositie zelf de moeite van het bekijken waard.

BRON: Persbericht Hermitage Amsterdam 

Lees ook:Eerste topwerken tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage bekend
Lees ook:Prinses Beatrix opent tentoonstelling Spaanse Meesters uit de Hermitage
Lees ook:Dj Von Rosenthal maakt mix voor tentoonstelling Spaanse Meesters uit de Hermitage
Lees ook:Hermitage Amsterdam verwelkomt in 2015 444.000 bezoekers
Lees ook:Sinterklaas bezoekt de Hermitage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>