FoMu viert feest in de photobooth

50 jaar FoMu CREDITS LOGO: FoMu

Deze zomer viert het Belgische FotoMuseum FoMu haar verjaardag in Antwerpen. Gedurende de maanden juli en augustus is er in Antwerpen een mobiele photomaton te vinden, de zogeheten FOMUmaton. Iedereen is van harte welkom om een foto te laten maken in de FOMUmaton: Antwerpenaren, toeristen, jong en oud. 

Een zomer lang is de FOMUmaton in heel de stad Antwerpen te vinden, evenals op enkele zomers evenementen. Op de Facebookpagina van het museum kun je ontdekken waar de FOMUmaton nu staat en waar deze de volgende keer zal staan. Een planning is er wel al overigens voor de komende dagen:

Vandaag staat de FOMUmaton vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur bij Park Spoor Noord-Cargo. Morgen staat de photobooth bij Bibliotheek Permeke aan het De Coninckplein van 14.00 tot 18.00 uur en vrijdag 17 juli is FOMUmaton te vinden bij de Avondmarkt MAS aan de jachthaven vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur.

Overigens heeft FoMu het gehele jaar diverse activiteiten in het kader van het 50-jarige bestaan. Het weekend van 20, 21 en 22 november is er bijvoorbeeld een feestweekend. Houd de website van FoMu en de Facebookpagina dus in de gaten voor diverse leuke activiteiten!

BRON: FoMu

Lees ook:FoMu viert 50e verjaardag in 2015
Lees ook:Feest in Gent bij de Gentse Feesten
Lees ook:De zomer in de kunstbol in Dordrecht
Lees ook:De geschiedenis van de fotografie in FoMu
Lees ook:Kröller-Müller een hele zomer in de ban van Georges Seurat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>