Fairy Tales & Nightmares in de Hermitage

Foto Susanne Middelberg

Op zondag 10 mei om 15.00 uur vindt in de Hermitage Amsterdam een bijzondere dansvoorstelling plaats. De dansvoorstelling is gebaseerd op de muziek voor piano en viool van de beroemde Russische componist Sergei Prokofiev. In Fairy Tales & Nightmares komen moderne dans en klassieke muziek, toch een ongewone stijlcombinatie, prachtig samen.

Pianiste Shuann Chai en choreograaf Ederson Rodrigues Xavier maakten een voorstelling die de contrasten van Prokofievs muziek met moderne dans dramatisch voelbaar maakt. De dansvoorstelling biedt onder meer ruimte aan Ederson Rodrigues Xavier, Corneliu Ganea, choreografie, dans / Shunske Sato, viool / Shuann Chai, piano. De voorstelling is onderdeel van een tour die georganiseerd is door Stichting Ciaconna en Korzo producties in samenwerking met DUDAPAIVA COMPANY.

Kosten: een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine + een toeslagkaartje van €7,50. Te koop op de dag zelf aan de kassa. Reserveren via hermitage.nl/inschrijving.

BRON: Persbericht Hermitage Amsterdam

Lees ook:De kunst van het dansen: De Odyssee
Lees ook:De Odyssee returns en houdt audities
Lees ook:Laatste kans voor de Spaanse Meesters
Lees ook:Kunst met een muzikale touch in het Kröller-Müller
Lees ook:Hermitage Amsterdam 31 uur open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>