De Maakbare Mens in Zwolle

Een lezing over de maakbaarheid van de mens CREDITS: Stedelijk Museum Zwolle

Hoe belangrijk is uiterlijk en hoe ver ga je? Willen we allemaal jong, slank en strak zijn? In hoeverre worden we beïnvloed door het huidige schoonheidsideaal en hoe ver gaan we om hieraan te voldoen? Wat zijn dan de offers die we brengen en in wiens belang is dat? Op donderdag 23 oktober organiseert het Zwols VrouwenPlatform in samenwerking met het Stedelijk Museum Zwolle een informatie- en discussie avond met het thema: De maakbare mens.
Aan de hand van de documentaire Beperkt houdbaar van Sunny Bergman gaan we met elkaar in discussie. Hoe beïnvloedbaar zijn we? Tijdens deze avond zullen verschillende ervaringsdeskundigen dieper ingaan op de invloed van het huidige schoonheidsideaal en de maakbaarheid van ons uiterlijk, en de discussie over dit thema begeleiden. Deze avond is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de deur open en napraten is mogelijk tot 22.00 uur. De entree is gratis. De locatie is het Stedelijk Museum Zwolle aan de Melkmarkt 41 in Zwolle.

Lees ook:Theatrale lezing in het Stedelijk Museum Zwolle
Lees ook:De Echo van Gabrielle Meijer
Lees ook:KIJK! naar dit werk
Lees ook:Stedelijk Museum Zwolle presenteert: de werken van Rabobank Salland
Lees ook:Dichten en muziek in het Stedelijk Museum Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>