Moederdag in het museum

Moederdag vieren in het Rijksmuseum doe je onder meer met een Moedertour CREDITS: Rijksmuseum

Morgen is het Moederdag. Op Moederdag wordt stil gestaan bij alles wat moeders voor je doen. Dat kan in de vorm van een (zelfgemaakt) cadeau, maar ook in de vorm van het aanbieden van een belevenis. In het museum valt genoeg te beleven, dus neem je moeder morgen gewoon eens mee naar de diverse musea die iets speciaals te bieden op deze dag! 

Het Stedelijk Museum in Amsterdam biedt bijvoorbeeld een Moederdag-kortingsvoucher. In het Zadelhoff Café kunnen jullie samen genieten van een heerlijke high tea. Voor wie toch nog op zoek is naar een goed presentje en eens een keer iets anders dan bloemen of bonbons wil schenken is er de winkel van het Stedelijk. Speciaal voor Moederdag ontvang je bovendien 10% korting op sieraden van Saskia Diez, Sophie Deschamps en Turina (van 3 t/m 11 mei).

Het Rijksmuseum van Volkenkunde in Leiden biedt moeders niet alleen gratis toegang, maar ook de mogelijkheid om een mooie foto te laten maken. Moeder mag zich op haar mooist laten fotograferen in de studio. Ook kan er een waar kunstwerk voor moeder gemaakt worden in het tentoonstellingsatelier van het museum.

Ook het Rijksmuseum in Amsterdam komt met een speciaal Moederdagarrangement bestaande uit diverse onderdelen. Er is een Rijks Moedertoer, een Moederdag high-tea en voor de liefhebbers kan er ook een workshop modeltekenen gevolgd worden.

Vier Moederdag in het Zeeuws Museum en neem moeder gratis mee! Ze krijgt van het museum een speciale Moeder-vertroetel-middag en zelf kun je in het lab een cadeau voor haar maken.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van Moederdag in het museum, check bij het museum van jouw keuze of zij ook een speciale aanbieding hebben voor Moederdag!

 

Lees ook:Keith Haring voor Moederdag
Lees ook:Met vader naar het museum
Lees ook:Kunstzinnige cadeaus voor Pasen en Moederdag
Lees ook:Koken à la Dali voor kunstzinnige moeders
Lees ook:Protest tegen ‘comapatiënt’ Stedelijk Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>