De kunst van het reizen

kunst_ssrotterdamHet stoomschip Rotterdam (1959) is een visitekaartje en een staalkaart van de Nederlandse kunstwereld uit de jaren vijftig en dient als goed voorbeeld van de Nederlandse kunstenaarswereld uit die tijd. Een groep van wel 40 kunstenaars, binnenhuisarchitecten en architecten werkte mee om aan te tonen op welk hoog niveau de Nederlandse kunsten en ambachten zich bevonden.

Het stoomschip Rotterdam was het prestigieuze vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft tussen 1959-2000 vele reizen gemaakt. Het prachtig gerenoveerde schip ligt nu permanent in Rotterdam Centrum-Zuid. Voor kunstliefhebbers is er op het schip is dan ook genoeg te zien en te beleven. Met een kunsttour krijgt u een exclusieve rondleiding langs diverse kunstwerken.

U vindt een grote variatie aan producten en activiteiten aan boord. Van historische tours, besloten bijeenkomsten van 10 tot 3.500 gasten tot exclusieve hotelovernachtingen, romantische diners en ook gewoon een lekker kopje koffie. Het ss Rotterdam is 7 dagen per week open en gratis toegankelijk. Welkom aan boord!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De kunst van het reizen

  1. Massage Amsterdam

    Als ik dit enthousiaste artikel lees, moet ik hoognodig de reis er naartoe maar eens gaan maken. Ik lees dit blog vaker en de artikelen zijn altijd kundig en met gemak te lezen.

    Wim

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>